Termeni si conditii

Conditii generale

Grupul de firme Felicimond si-a deschis site-ul www.tiparite.ro si www.felicimond.ro pentru a isi informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos (“Termeni si conditii”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat termenii si conditiile de utilizare, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu grupul Felicimond, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturi de autor

Grupul Felicimond este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea grupului Felicimond sau a unor terti care au autorizat grupul Felicimond sa le utilizeze.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului susmentionat si/sau ale lucrarilor si/sau ale serviciilor care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privind proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si servicii care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la grupul Felicimond, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Drepturi de marca

Numele si logo-ul sunt marci inregistrate de catre grupul Felicimond si asociatii sai, si utilizate in mod autorizat de catre grupul Felicimond.

Alte marci sunt de asemenea mentionate pe site; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de grupul Felicimond fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de grupul Felicimond.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la grupul Felicimond sau de la titularii respectivi constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

Administrarea parolelor si codurilor de acces

In cursul procedurii de inregistrare, va fi creat un cont identificabil prin adresa de e-mail si o parola. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului dumneavoastra, precum si a parolei si al tuturor actiunilor pasibile de a fi executate in contul si/sau cu parola dumneavoastra. Va angajati sa informati imediat grupul Felicimond cu privire la orice utilizare neautorizata a contului si/sau a parolei dumneavoastra, precum si sa va asigurati ca va deconectati la iesirea din fiecare sesiune.

Grupul Felicimond nu va putea fi facut responsabil in caz de pierdere, dauna sau lipsa a beneficiului rezultand din neindeplinirea de catre dumneavoastra a acestor obligatii.

Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii grupul Felicimond distribuite in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea grupului Felicimond.

Grupul Felicimond isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca aceste modificari/actualizari sa angajeze responsabilitatea grupul Felicimond, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.tiparite.ro sau www.felicimond.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la grupul Felicimond. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.tiparite.ro sau www.felicimond.ro.

Grupul Felicimond nu poate fi, in nici un caz, facut responsabil pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.tiparite.ro sau www.felicimond.ro si nu este responsabil, in niciun fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In niciun caz, nici grupul Felicimond, nici afiliatii sai, nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nicio garantie, de nicio natura.

Informatiile asupra produselor, serviciilor, modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu trebuie a fi considerate ca fiind o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de grupul Felicimond, de afiliatii sai ori de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa accesati site-ul nostru.

Drept aplicabil

Prezentele conditii generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor termeni si conditii de utilizare sau din accesarea/functionarea/disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosita este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Actualizarea termenelor si conditiilor

Grupul Felicimond isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si termenii si conditiile. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica termenii si conditiile in vigoare.

©2024 Tiparite.ro_Felicitari de primavara,Felicitari 8 Martie,Florale. Toate drepturile rezervate. Site realizat de Media 2nd